Foredragsholderen

En mand der brænder

for salmer... også de nye


"Allerbedst er det, når vi synger salmer af både Luther, Kingo, Grundtvig, Lissner og Grotrian. Da oplever vi, at forskellige stemmer fra hver sin tid finder sammen i et kor, i en fælles stræben efter at udtrykke sig poetisk og teologisk om det største i livet."

Morten Skovsted

SELL

US YOUR

BOOKS

 

Erfaren og engageret foredragsholder

 

Morten Skovsted har holdt utallige foredrag siden 1994, både som historiker og som præst, siden 2014 især om salmer.

 

Morten har været sognepræst i Hjortshøj, nord for Aarhus siden 1996, og i 2011 var han initiativtager til dannelsen af Syng Nyt, et netværk, der oprindeligt især arbejdede for udbredelsen af de nye salmer, men i stigende grad er optaget af salmesagen i det hele taget.

 

Fra 2013-2016 var Morten formand for det redaktionsudvalget bag salmebogstillægget 100 salmer, og siden 2012 har han skrevet fast i Kristeligt Dagblad blandt andet om salmer, sang og kirkemusik, både i anmeldelser og klummer.

 

Endelig er Morten idémanden bag og fortsat ansvarlig for Salmer.dk og Salmedatabasen, der blev lanceret i 2017, og nu rummer over 2000 salmer, både gamle og nye.


I 2017 kom 'Forum for børnesalmer' til, og i 2019 overtog Morten og salmenetværket stafetten fra Hymnologisk Selskab ved at etablere 'Salmehistorisk Netværk'.


Alt kan man læse mere om på www.salmer.dk

 

Bring books in-store

Visit our website

Instant payment